Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν φαβορί

Οι βαθμολογικές απώλειες των πρωτοπόρων και στους δύο ομίλους της Football League 2, έχουν αποδείξει ότι καμιά αγωνιστική δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη και κάνεις δεν μπορεί να υποτιμήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πελοποννήσου, Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στο Ρόδος-Ηρακλής Ψαχνών. Στο 2ο όμιλο η πρωτοπόρος Καλλονή υποδέχεται την επικίνδυνη ΑΕ Ποντίων, ενώ η Επανομή έχει δύσκολη έξοδο στη Ζάκυνθο.

1ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Κόρινθος υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή χωρίς συγκάτοικο και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα δοκιμαστεί στη δύσκολη έδρα του Ασπροπύργου. Στη Ρόδο, ο Ηρακλής Ψαχνών θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στα «ελάφια». Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καλές επιδόσεις μακριά από την έδρα τους και μετράνε πέντε ήττες, δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πελοπόννησο, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναιγιάλειο. Οι δυο ομάδες έχουν χάσει έδαφος στο κυνήγι της ανόδου και κανείς δεν θέλει απώλεια βαθμών που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Κυριακή 20/02 (15.00)

Ρόδος – Ηρακλής Ψαχνών

Ασπρόπυργος – Πλατανιάς

Κόρινθος – Αίας Σαλαμίνας

Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός Χερσόνησου

Παναχαϊκή – Παναιγιάλειος

ΠΑΟ Ρουφ- Πανηλειακός

Οι αγώνες Κεραυνός Κερατέας – Απόλλων Σμύρνης και ΑΟ Χανιά- Αγία Παρασκευή δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή του Κεραυνού Κερατέας και της Αγίας Παρασκευής από το Πρωτάθλημα.

2ος όμιλος

Η Καλλονή την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, αποτέλεσμα που δεν της στοίχισε τελικά την κορυφή αφού Επανομή και Φωκικός στραβοπάτησαν.

Η Καλλονή αντιμετωπίζει την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης που προέρχεται από δυο σερί νίκες και αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για κανέναν. Η Αναγέννηση Επανομής μετά το έμφραγμα της προηγούμενης αγωνιστικής και την ισοπαλία με τον Εθνικό Φιλιππιάδας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Η παραίτηση του πρόεδρου στις αρχές της εβδομάδας και το άσχημο κλίμα που επικρατεί είναι πιθανό να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές στην δύσκολη έξοδο στη Ζάκυνθο.

Ο Φωκικός που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την ήττα στον εξ αναβολής αγώνα με τον Εορδαϊκό, θα αντιμετωπίσει τον Αετό Σκύδρας.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών που έχει ανεβάσει την απόδοση της στους τελευταίους αγώνες ισοβαθμεί με τον Φωκικό και υποδέχεται τον Τύρναβο με σκοπό να συνεχίσει την πορεία ανόδου.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο

Σάββατο 19/02 (15.00)

Νίκη Βόλου – Κοζάνη

Κυριακή 20/02 (15.00)

Φωκικός – Αετός Σκύδρας

Ναυπακτιακός Αστέρας – Μακεδονικός

Καλλονή – ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Εθνικός Φιλιππιάδας – Εορδαϊκός

Μέγας Αλέξανδρος – Οδυσσέας Αναγέννησης

Ζάκυνθος – Αναγέννηση Επανομής

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Τύρναβος

Ρεπό: Δόξα Κρανούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: