Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Βόλο

Όπως στις Σέρρες, που ήταν το τελευταίο ματς εκτός έδρας, στο οποίο ο Ηρακλής είχε τον κόσμο στο πλευρό του, έτσι και στο Βόλο. Βέβαια, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό η ομάδα των Σερρών είχε αθετήσει το λόγο της για την ανταποδοτικότητα και δεν έδωσε επίσημα εισιτήρια στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε επισήμως εισιτήρια. Ο Ηρακλής θα έχει 1.000 εισιτήρια στη διάθεση του εκ των οποίων τα 500 εστάλησαν ήδη στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη στείλει το μήνυμα τους μέσω του διαδικτύου αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι. «Η ομάδα μας χρειάζεται, γι’ αυτό μπαίνουμε στα πούλμαν, να φέρουμε το διπλό. Αλλά και να μη μας χρειαζόταν, πάλι εκεί θα ήμασταν! Ώρα αναχώρησης στις 8 το πρωί της Κυριακής και κόστος εκδρομής 15 ευρώ», τονίζει χαρακτηριστικά η «Αυτόνομη Θύρα 10».
Οι εγγραφές για την εκδρομή έχουν ολοκληρωθεί, αφού η προθεσμία έληξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι «Blue Boys», που επίσης διοργανώνουν εκδρομή για την πόλη της Μαγνησίας. «Αφήνουμε τα άσχημα αποτελέσματα στην άκρη γιατί εμείς μάθαμε να κερδίζουμε σε όλες τις έδρες…», τονίζουν με νόημα στην σχετική ανακοίνωση τους.
Επομένως, ο κόσμος θα κάνει εκ νέου το καθήκον του. Για μία ακόμη αναμέτρηση, θα βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Παράσχου. Φυσικά, θέλουν και περιμένουν να έρθει το «διπλό». Στο Βόλο, θα υπάρχει εκδοτήριο για λογαριασμό των φιλάθλων του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: