Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σούμποτιτς: "Θα κάνουμε το παν"

Με νωπή την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα στη Γερμανία, για το EuroCup, από την Γκέτινγκεν, ετοιμάζεται να παραταχθεί στην Αθήνα απέναντι στο Περιστέρι ο Άρης (17.00).
Για την αναμέτρηση τοποθετήθηκε ο Λευτέρης Σούμποτιτς λέγοντας: «Αύριο δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι. Γνωρίζω τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ταξιδεύουμε συνεχώς. Υπάρχει και ο παράγοντας κούραση, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι παίκτες μου πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα φιλοσοφία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην Αθήνα και να κερδίσουμε το ματς. Όλοι μαζί προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έτσι και απέναντι στο Περιστέρι θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη.»
Ο Πι Τζέι Τάκερ, με τη σειρά του, σχολίασε: «Δουλεύουμε σκληρά τις δυο τελευταίες μέρες, ώστε να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι στην Αθήνα. Προσπαθούμε όλοι μαζί να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή. Θα δώσουμε τα πάντα στο αυριανό ματς για να κερδίσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και να μη δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να επιβάλλει το ρυθμό του. Το Περιστέρι νίκησε στην έδρα μας στον πρώτο γύρο και αυτό είναι ακόμα ένα κίνητρο ώστε να πάρουμε τη νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: