Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τα λένε τη Δευτέρα Γόντικας και Φερέιρα!!

Με τη λήξη του τελικού του Champions League, τελείωσαν και τα περιθώρια για τον Δημήτρη Γόντικα που βρέθηκε στο Λονδίνο και τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού που πρέπει να τρέξουν το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.
Τα λένε τη Δευτέρα Γόντικας και Φερέιρα
Αύριο αναμένεται να υπάρχει συνάντηση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Για τον Πορτογάλο προπονητή υπάρχει η επιθυμία της διοίκησης του «τριφυλλιού» να συνεχίσει μαζί του και του χρόνου. Φυσικά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα ποδοσφαιρικό πλάνο στον 65χρονο τεχνικό και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσει να δουλέψει και να παρουσιάσει έργο.
Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να στραφεί στο… μεγάλο ρίσκο που λέγεται Γιώργος Δώνης ενώ πάντα υπάρχει στον ορίζοντα και ο Έκτορ Κούπερ.
Παράλληλα, την Τρίτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή μετά από αρκετό καιρό. Θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή αλλά και του τεχνικού διευθυντή.
Για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Φρέιτας, φαίνεται πως στη λίστα υπάρχουν και «παίζουν» τα ονόματα των Νάνι, Φαλκς αλλά και κάποια άλλη περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Βρύζας και Φύσσας, όπως έχουμε τονίσει, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την… ηρεμία της Εθνικής και να αναλάβουν πόστο στο «τριφύλλι».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: