Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θέλουμε τον Σκόκο»!

Από επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Εσκισεχίρσπορ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο! Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Χαλίλ Ουνάλ αποκάλυψε στους ρεπόρτερ της ομάδας ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται στη μεταγραφική του λίστα !
 «Ο Σκόκο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον θέλουμε», παραδέχτηκε ο ισχυρός άντρας της Εσκισεχίρσπορ. Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Οϊγκιούν, αποκάλυψε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας πως θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσε να έχει στο ρόστερ του τον Αργεντινό, αφού αντιμετωπίζεται- μαζί με άλλους δύο υποψήφιους- ως οι κατάλληλες περιπτώσεις για να κάνει ο σύλλογος την υπέρβαση!
«Αν θέλετε να έχουμε υψηλούς στόχους, πάρτε μου Γουεμπό, Σκόκο και Μπόιντ. Αν θέλουμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, πρέπει να πάρουμε τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές και αν καταφέρουμε να τους αποκτήσουμε, η δουλειά μας θα γίνει ευκολότερη. Επαναλαμβάνω αν θέλομε να παίξουμε σημαντικό ρόλο τη νέα περίοδο, πρέπει να πάρουμε αυτούς τους τρεις», φέρεται να είπε για τον Αργεντινό άσο.
Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το τουρκικό δημοσίευμα που αποκάλυπτε συμφωνία με την ΑΕΚ για «τράμπα» του Νάτσο Σκόκο με τον Μπατουχάν Καραντενίζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: