Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"Όλα είναι στημένα στο γήπεδο"

Η Μαρία Σολωμού μιλά "έξω από τα δόντια" για τα ελληνικά γήπεδα και... όχι μόνο, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι ηλίθιος κανείς για να μην καταλάβει πως "παίζονται μίζες και συμφέροντα”.
"Όλα είναι στημένα στο γήπεδο"
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα σκεφτόταν να κάνει σχέση με αθλητή μόνο και μόνο επειδή είχε ωραίο σώμα η Μαρία Σολωμού απαντά: “Δεν με ενδιαφέρουν οι κοιλιακοί. Μη σου πω οτι γελάω κιόλας... Όχι πως προτιμώ ένα σώμα παρατημένο, αρχίζω από τον εαυτό μου. Προτιμώ τον αθλητισμό, αλλά όχι με την έννοια ότι ξημεροβραδιάζομαι στο γυμναστήριο.”
H γοητευτική ηθοποιός συνεχίζει λέγοντας: “Μου έρχεται εμετός με όλους αυτούς στην παραλία που παίζουν ρακέτες και έχουν λάδια. Δεν ξέρω που απευθύνονται. Μπορεί εγώ να είμαι τρελή.”
Η Μαρία Σολωμού δε βλέπει ποδόσφαιρο αλλά μπάσκετ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην συνέντευξή της στην εφημερίδα exedra.gr, ενώ υποστηρίζει την Εθνική.
Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι στην εποχή μας και στην Ελλάδα τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στο γήπεδο απαντά αρνητικά. “Όχι. Δεν θέλει ιδιαίτερη σοφία για να το καταλάβεις. Μακάρι να παίζονταν μέσα στο γήπεδο. Όλα είναι προσυμφωνημένα και είμαι πολύ σίγουρη γι' αυτό το πράγμα. Παίζονται τόσες μίζες, τόσα χρήματα και τόσα συμφέροντα, που οι ίδιοι δεν ξέρουν... Έχουν χάσει την μπάλα.”
Στη συζήτηση δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Σισέ, όπου τόνισε μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, πως αν έπρεπε να τον ντύσει χρησιμοποιώντας κάποιο συγκεκριμένο στύλ δεν θα επέλεγε κανένα απολύτως!
“Έτσι θα τον άφηνα. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον, Αφού έχεις τα τατουάζ, βγάλ΄τα...”.
Πηγή: Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: