Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ξεκαθαρίζει του "Παπα"

Σύμφωνα με αναφορές του ιταλικού Τύπου, τη Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί ο εκπρόσωπος του Σωκράτη Πάπασταθόπουλου Νίκος Κλιτσίδης με τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, ώστε να διαπραγματευτούν το μέλλον του διεθνούς αμυντικού, που απασχολεί τον Ολυμπιακό.
Ξεκαθαρίζει του "Παπα"
Η προοπτική της επιστροφής του "Παπα"στην Τζένοα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στους πρωταθλητές Ιταλίας δεν αρέσει καθόλου στον Μεσσήνιο στόπερ, ο οποίος αναζητεί κάτι καλύτερο, που θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας του.
Αυτή ακριβώς η στάση που κρατά ο 24χρονος αμυντικός οδήγησε τον εκπρόσωπό του Νίκο Κιλτσίδη, στην Ιταλία, ώστε να θέσει στην τελική ευθεία τις επαφές του με τον Αντριάνο Γκαλιάνι προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.
Τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που απασχολεί τον Ολυμπιακό, πιέζει τη διοίκηση της Μίλαν ώστε να κερδίσει και κάποια -τρόπων τινά- αποζημίωση από τη Μίλαν πριν συναινέσει στη μεταγραφή του στην Τζένοα, ωστόσο υπάρχει και πληροφορία που θέλει τον Παπασταθόπουλο να εξετάζει άλλες λύσεις.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: