Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Δεν τον θέλουν οι οπαδοί, ή η ΠΑΕ;

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την πιθανή αποχώρησή του από την Τούμπα, ίσως να μην είναι τυχαία…
Δεν τον θέλουν οι οπαδοί, ή η ΠΑΕ;
Τα παράπονα που εκφράστηκαν από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν …ελαφρώς ξεκούδουνα και αυτό προκαλεί δεύτερες σκέψεις.
Θυμόμαστε βεβαίως ότι από την αρχή της σεζόν, όταν ο Σαλπιγγίδης αποφάσισε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους φίλους του Δικεφάλου, καθώς του χρέωναν προδοτική συμπεριφορά από τότε που έφυγε για να παίξει στον Παναθηναϊκό.
Στους μήνες που πέρασαν όμως, οι φωνές διαμαρτυρίες είχαν κοπάσει κι αν μη τι άλλο δεν ήταν τόσο ισχυρές ή κραυγαλέες. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ πάντως.
Μέχρι να έρθει το χειροκρότημα το Σάλπι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να ακολουθήσει η κατακραυγή μέσω συνθημάτων και ενός πανό στην Τούμπα.
Είναι το ανταποδοτικό χειροκρότημα του Σάλπι στην αποθέωση που γνώρισε στο ΟΑΚΑ, ικανό να διαταράξει τις σχέσεις με την ομάδα της καρδιάς του. Στον αθλητισμό και στο μυαλό των φανατικών δεν είναι και πολύ εύκολο να μπει κανείς. Την ίδια στιγμή όμως, κι ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε κακή χρονιά φέτος σε μία πολύ δύσκολη και μεταβατική σεζόν, το «κράξιμο» εκ μέρους του κόσμου μπορεί να θεωρηθεί κι υπερβολικό.
Για να σκεφτούμε όμως… Ο κόσμος έχει την επιθυμία του, αλλά ποια είναι η επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ; Μήπως το «μέτωπο» Σάλπι – οργανωμένων ευνοεί και τη διοίκηση του Δικεφάλου;
Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν για την επόμενη χρονιά είναι αρκετά, περί των 800 χιλιάδων ευρώ, και τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν είναι και τόσο ανθηρά. Κάθε άλλο μάλιστα. Αρα, πόσο δυσάρεστο θα ήταν για τον ΠΑΟΚ να …ξεφορτωθεί το μεγάλο κοντράτο του διεθνούς επιθετικού; Οι φήμες οργιάζουν πάντως και να είστε σίγουροι ότι έχουν ακουστεί και θα ακουστούν διάφορα.
Από την άλλη πλευρά με δεδομένο ότι ο Σάλπι έχει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2014, δε επιτρέπει στη διοίκηση να πει την παραμικρή κουβέντα… Θα μπορούσε όμως, να στηρίξει τον παίκτη της απέναντι σε μία ομολογουμένως …παράλογη διαμαρτυρία για το ανθρώπινο και διόλου κατακριτέο ευχαριστώ του παίκτη στον κόσμο του Παναθηναϊκού… Δεν το έκανε… Είναι τυχαίο; Θα δείξει! Πηγη sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: