Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Δεν έχω πού να πάω!»

Για την Αργεντινή και τις καλοκαιρινές διακοπές του αναχώρησε ο Σκόκο, αφού πρώτα ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του ότι δεν υπάρχει πρόταση για την αγορά του από κάποια ομάδα.
«Δεν έχω πού να πάω!»
Ο Αργεντινός χαφ είχε μία επαφή με τον ατζέντη του λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει κάτι νεότερο από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ο εκπρόσωπός του τον ενημέρωσε ότι, για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα βρεθεί κάτι στο άμεσο μέλλον.
Ο Σκόκο, πάντως, μίλησε με συμπαίκτες του στην «Ένωση» λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα και τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφέρον, στις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε; «Εγώ μένω στην ΑΕΚ και αν έρθει ποτέ κάποια πρόταση, τότε το συζητάμε», είναι το σχόλιο που έκανε ο Αργεντινός σε συμπαίκτες και φίλους που έχει στη χώρα μας, εκφράζοντας ουσιαστικά το αυτονόητο: Ότι μένει επειδή δεν μπορεί να φύγει.
Αν προκύψει, βέβαια, επίσημο ενδιαφέρον για την παραχώρησή του, κάτι που φέτος το καλοκαίρι θα το ψάξει και η AEK, τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Μέχρι τότε, όμως, ο Σκόκο είναι παίκτης της ομάδας και υπολογίζεται κανονικότατα από τον Χιμένεθ. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, να είναι κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια για τα διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: