Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μπας και μένει ο "Μούσλι";

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε ότι αποχωρεί από την Τούμπα. Αυτή την δήλωση του Βόσνιου επιθετικού μη τη... δένετε και κόμπο!
Μπας και μένει ο "Μούσλι";
Ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα τον εντάξει στο δυναμικό της. Βέβαια η μεταγραφική περίοδος του Καλοκαιριού ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και υπάρχουν τρεις ολόκληρη μήνες για να δει που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Στον ΠΑΟΚ τώρα, η διοίκηση δεν έχει εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την τριετή παρουσία του στην Τούμπα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και τίποτα γιατί μπορεί να το κάνει με τη λήξη του συμβολαίου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σ μια από τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον Μουσλίμοβιτς του είχε ενημερώσει πως είναι ευπρόσδεκτός και πάλι στην Τούμπα σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό. Με την προϋπόθεση πως θα ρίξει κατά 200.000 ευρώ τις απαιτήσεις του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: