Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Και κούπα και Φάμπρεγκας!

Την όρεξη φαίνεται ότι άνοιξε στην Μπαρτσελόνα η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», η καταλανική ομάδα είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να προσφέρουν 30 εκατομμύρια λίρες για να πάρουν και πάλι στη Βαρκελώνη τον Ισπανό που έχει αναδειχθεί από τα δικά τους φυτώρια. Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται να έχουν πεισμώσει σε αυτό το θέμα, καθώς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον Αρσέν Βενγκέρ και το γεγονός πως αποκτά συνεχώς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία τους. Εκτός του Φάμπρεγκας, η Άρσεναλ απέκτησε το Φεβρουάριο τον 16χρονο Γιοάν Τοράλ και λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το ίδιο με τον Έκτορ Μπεγέριν.
Έτσι, ο ισπανικός σύλλογος θα προσπαθήσει να κάνει αντίποινα στους «κανονιέρηδες», αποκτώντας τον καλύτερο παίκτη τους, κάνοντας μια πρόταση που θα είναι κατά 5 εκατομμύρια λίρες λιγότερα από την περσινή τους προσφορά (35 εκατομμύρια). Πάντως, είναι αμφίβολο κατά πόσο ο Αλσατός προπονητής θα δώσει την συγκατάθεσή του προκειμένου να αποχωρήσει ο αρχηγός της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: