Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ντέρμπι από τα παλιά στο «Αλεξάνδρειο»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στις λεπτομέρειες του Άρη με 76-74 στο κλειστό της Πυλαίας την περασμένη Πέμπτη και το απόγευμα της Κυριακής θα μεταβεί στο «Αλεξάνδρειο» για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα (19:00 Novasports 3).

Άρης

Το κίνητρο του Άρη για να νικήσει τον ΠΑΟΚ είναι διπλά μεγάλο και το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Άλλωστε πέρα από ένα ντέρμπι από το παλιά μεταξύ των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης, ο νικητής της σειράς θα πάρει και το εισιτήριο για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.


Στα αγωνιστικά, οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Μπρένταν Γουίντερς, που παραμένει τραυματίας, θα έχουν όμως την πλήρη στήριξη των φιλάθλων τους που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο.
ΠΑΟΚ
Από την άλλη στον ΠΑΟΚ ο στόχος είναι το 2-0, που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για τα προκριματικά στην Ευρώπη. Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του τον Τόντορ Γκετσέφσκι, παρότι ταλαιπωρήθηκε ο τελευταίος από γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες ημέρες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Κορομηλάς και Παπαπέτρου. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό της Πυλαίας (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: