Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μαθία στα χνάρια του… 007!!

Με άκρα μυστικότητα κινείται το τελευταίο διάστημα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό, με το κινητό του να είναι συνεχώς κλειστό και να διατηρεί επαφές μόνο με τον Μαρινάκη.
Μαθία στα χνάρια του… 007!
Ο Μαθία είδε πολλές φορές κάποια από τα ονόματα που είχε στη λίστα τους για λογαριασμό του Ολυμπιακού, να βρίσκονται στον Τύπο. Δεν έχει μάθει, βλέπετε, ακόμα πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Ο Μαρινάκης, όμως, που έχει αίσθηση του πώς λειτουργεί ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, του άνοιξε τα μάτια.
Για αυτό ζήτησε από τον Μαθία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λέει, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός ομάδας. Προκειμένου να μη διαρρέουν όλα, καθώς αυτό δεν βοηθάει τους «ερυθρόλευκους» στο μεταγραφικό παζάρι. Να κάνει κινήσεις με περισσότερη μυστικότητα, δηλαδή, σαν… μυστικός πράκτορας.
Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, ο Ισπανός έχει μονίμως απενεργοποιημένο το κινητό του τηλέφωνο και οι «υπηρεσιακές» κλήσεις του είναι σχεδόν αποκλειστικά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τώρα, αν καταφέρουν ακόμα και με αυτό τον τρόπο λειτουργίας να συνεχίζουν να βλέπουν τους παίκτες που απασχολούν τους Πειραιώτες σε σάιτ και εφημερίδες, δεν θα υπάρχει γιατρικό…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: