Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Πήραμε τους καλύτερους Έλληνες…»

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της προώθησης του εγχειρήματος των «Supporters» και αναφέρθηκε στο σχέδιο της ελληνοποίησης, σχολιάζοντας το σκεπτικό της ΑΕΚ για τις μεταγραφές των Σιαλμά, Κοντοέ και Μπουγαΐδη.
«Πήραμε τους καλύτερους Έλληνες…»
«Δεν είναι εύκολο το σχέδιο της ελληνοποίησης. Όσοι κάλοι έλληνες ποδοσφαιριστές υπήρχαν τους έχουμε αποκτήσει», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γεωργιάδη:
«Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή που να μας κάνει να κινηθούμε για την απόκτηση του πέραν του Γεωργιάδη για τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Θα κινηθούμε και για την απόκτηση των επιθυμιών του προπονητή από την Ισπανία».
Στην συνέχεια ρωτήθηκε και για το θέμα της αδειοδότησης της ΕΠΟ: «Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στο θέμα της αδειοδότησης να είστε σίγουροι ότι οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα καλύψουν το ποσό που χρειάζεται προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: