Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΑΕ Ηρακλής με Μάκη Ψωμιάδη!!

Ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΟ Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες, έχοντας στόχο τη συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου του Μακεδονικού την Πολίχνη ως εναλλακτική έδρα του ΑΟΚ τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που δεν μπορούν πλέον να αμφισβητηθούν, η συνάντηση αντιπροσωπείας ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μάκη Ψωμιάδη, κάτι που μεταφέρθηκε εξάλλου και στο χθεσινό φύλλο του «Μ», έγινε και φυσικά αποτελεί γεγονός. Η συγκεκριμένη επαφή και η συζήτηση που έγινε (στο ξενοδοχείο Hyatt σύμφωνα με πληροφορίες), όπως αναφέρεται από «κυανόλευκα» στελέχη, εντάσσονται στο πλαίσιο της διερεύνησης για το τι υπάρχει ή τι ενδέχεται να υπάρξει για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή.
«Στο τραπέζι μπαίνουν διάφορα θέματα» είναι αυτό που λένε μεταξύ άλλων στη Μίκρα. Άλλωστε όπως λένε, αλλά και είναι εμφανές, οι εποχές γενικότερα είναι δύσκολες σ’ όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα για τον Ηρακλή οι αποφάσεις είναι σημαντικές και σοβαρές για το μέλλον της ΠΑΕ και του συλλόγου. Οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν πως οι προσπάθειες για τη δικαίωση και τη συμμετοχή της ομάδας στην επόμενη Superleague συνεχίζονται αμείωτα. «Κάνουμε ότι είναι δυνατό μέσω των κινήσεων» λένε σχετικά, όμως όπως είναι λογικό την ίδια στιγμή είναι απαραίτητο και γίνονται συζητήσεις και για την επόμενη μέρα. Ενδιαφέρει πολύ άλλωστε αυτό.
Θα τα… ξαναπούν!
Η συνάντηση «αντιπροσωπείας» ανθρώπων του Ηρακλή με τον Μάκη Ψωμιάδη είναι γεγονός, αλλά πέραν αυτού, όπως λέγεται, αναμένεται να ξαναγίνει το επόμενο διάστημα. Μπορεί να υπάρξει συνάντηση και με άλλους επιχειρηματίες σε ανάλογο επίπεδο συζήτησης κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν αποκλείουν στη Μίκρα. Άλλωστε υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν και δεν είναι απλά τα πράγματα γενικότερα όπως λέγεται.
Το πώς θα καταλήξει αυτός ο «κύκλος συζητήσεων» που, όπως φαίνεται, έχει ανοίξει, είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Η συζήτηση με τον Μάκη Ψωμιάδη έγινε για να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ! Το πώς θα γίνει αυτό, με ποιον τρόπο είναι κάτι που δεν έχει οριστικοποιηθεί. Δεν είναι κάτι τελεσίδικο άλλωστε. Δεν έχει υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία ώστε να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στα «κυανόλευκα» διοικητικά δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: