Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Άρης βγάζει… φτερά, με δίδυμο φωτιά

Η συμφωνία του Άρη με τον Νέρι Καστίγιο και τον Καρίμ Σολτάνι χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σάκη Τσιώλη. Ο προπονητής των κίτρινων έχει τονίσει με έμφαση ότι: «το γρήγορο παιχνίδι από τα πλάγια απαιτεί να βρούμε ταχύτατους παίκτες».

Στο πρόσωπο των Καστίγιο και Σολτάνι ο Τσιώλης βρήκε αυτό που ζητούσε για να κερδίσει ο Άρης μέτρα στο γήπεδο, ανεβαίνοντας από τα άκρα και εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά τους, με στόχο να διαλύσει κάθε αμυντικό πλάνο του αντιπάλου. Με την παρουσία των δύο παικτών στο κίτρινο ρόστερ δυναμώνει η ομάδα, που θα είναι πλέον δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Ο Άρης δυναμώνει στις πτέρυγες και… βγάζει φτερά, όπως θα έλεγε και η γνωστή διαφήμιση, με ένα δίδυμο φωτιά. Όλοι αναγνωρίζουν ότι οι Καστίγιο και Σολτάνι είναι δύο πολύ καλοί παίκτες με στοιχεία επιθετικού παιχνιδιού. Και κάτι άλλο επίσης, σημαντικό: έχουν ποδοσφαιρικό θράσος, κάτι που χρειάζεται σε κάθε ομάδα.

Μετά τη συμφωνία με τους δύο παίκτες, ο Τσιώλης περιμένει από τη διοίκηση να κλείσει το θέμα του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού μέχρι την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: