Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σίγουρα κουβεντιάζουν μεταξύ τους;

Την ώρα που ο Θεοδωρίδης χαρακτηρίζει εξευτελιστική την πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γεωργιάδη, ο Αδαμίδης λέει ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Πλάκα μας κάνουν;
Σίγουρα κουβεντιάζουν μεταξύ τους;
Τι συμβαίνει πραγματικά στο θέμα της πώλησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού στην «Ένωση»; Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έχει πάρει σβάρνα από χθες τα Μέσα, είτε είναι ραδιόφωνα είτε σάιτ είτε εφημερίδες, και σχολιάζει με απαξιωτικό τρόπο την προσφορά της ΑΕΚ. Η οποία αποκάλυψε ότι είναι στις 250 χιλ. ευρώ, την ώρα που ο ίδιος ζητάει 650 χιλ. Δείχνοντας με τον τρόπο του ότι αν δεν ανέβει αισθητά η πρόταση του «δικέφαλου», ο Γεωργιάδης θα παίξει στη Φούτμπολ Λίγκα με τον Πανσερραϊκό για έναν ακόμα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων»; Εμμέσως ήρθε από τον Σταύρο Αδαμίδη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κομοτηνή για τους Supporters. Τι είπε; Διαβάστε: «Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή που να μας κάνει να κινηθούμε για την απόκτηση του πέραν του Γεωργιάδη για τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Θα κινηθούμε και για την απόκτηση των επιθυμιών του προπονητή από την Ισπανία»!
Βγάζετε εσείς συμπέρασμα από όλα αυτά; Ή κάποιος από τους δύο μας κοροϊδεύει ή, ίσως, το κάνουν και οι δύο μαζί. Δεν γίνεται ο ένας να δηλώνει θιγμένος από την πρόταση και ο άλλος να σχολιάζει δημόσια ότι όλα είναι καλά και ανθηρά. Σε ένα σίριαλ τα πρώτα επεισόδια του οποίου είχαν παιχτεί τον περασμένο χειμώνα, με τους πρωταγωνιστές λίγο-πολύ να λένε τα ίδια!

Να βάλει ένα ερώτημα ο σκύλος, μήπως και βρούμε μία άκρη; Σίγουρα αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Αδαμίδης με τον Θεοδωρίδη, κάνουν κοινές επαφές για τον Γεωργιάδη; Μήπως, δηλαδή, είναι οι συνεργάτες τους που εξετάζουν τα δεδομένα της πιθανής μεταγραφής και τους τα μεταφέρουν διαφορετικά; Γιατί η εξήγηση ότι δύο ενήλικες πρόεδροι ΠΑΕ που συζητούν μεταξύ τους και άλλα καταλαβαίνει ο ένας κι άλλα ο άλλος, δεν πείθει…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: