Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πρωταθλητής διαρκείας… !!

Τη στιγμή που σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ πανηγυρίζουν για τις ανανεώσεις των διαρκείας που δεν ξεπερνάνε τις 2000, ο Ολυμπιακός γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ιούνιο!
Πρωταθλητής διαρκείας…
Τα εισιτήρια διαρκείας σχεδόν όλων των ομάδων έχουν κυκλοφορήσει και πλέον αναζητούμε τον… πρωταθλητή του καλοκαιριού. Πέρυσι, ήταν ο Παναθηναϊκός, ωστόσο φέτος φαίνεται πως ο Ολυμπιακός παίζει… χωρίς αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι», αφού τελείωσαν με μικρή παράταση τις ανανεώσεις των παλιών καρτών, την εβδομάδα που μας πέρασε άρχισαν να πουλάνε σε όλους τους φιλάθλους. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Πειραιώτες έχουν ήδη διαθέσει περίπου 13.000 διαρκείας. Στόχος τους είναι οι 18.000 και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσουν να το πετύχουν.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ συνεχίζονται οι ανανεώσεις για τους περσινούς κατόχους. Και στις δύο ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία, καθώς μετά από μία εβδομάδα, οι «πράσινοι» μέσω ίντερνετ έχουν δώσει περίπου 900 «κομμάτια», ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φτάσει τα 1800! Νούμερα ικανοποιητικά (δεδομένης της …ακαμψίας στα μεταγραφικά και της εποχής), αλλά όχι εντυπωσιακά. Και κυρίως, νούμερα που σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τα αντίστοιχα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ακόμα και όταν ήταν στη διαδικασία των ανανεώσεων, δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Για αυτό και δόθηκε τελικά και μία εβδομάδα παράταση.

Από τη μία μεριά αυτό είναι λογικό, αφού ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα και έχει όλα τα «φόντα» (ισχυρή διοίκηση χωρίς οικονομικά προβλήματα, δυνατό ρόστερ χωρίς αποδεσμεύσεις) να πρωταγωνιστήσει και τη νέα περίοδο, στην οποία οι οπαδοί του θα απολαύσουν και κάποια παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.
Λογικό λοιπόν οι Πειραιώτες να πανηγυρίσουν και το πρωτάθλημα… διαρκείας. Αυτό που δεν είναι λογικό και «χτυπάει» άσχημα, είναι να πανηγυρίζουν εφημερίδες και ιστοσελίδες «πράσινες» και «κίτρινες» για τα διαρκείας τους…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: