Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Υποτιμητική για μας, την ΑΕΚ αλλά και τον Γεωργιάδη»

Έτσι χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο Πέτρος Θεοδωρίδης την πρόταση της ΑΕΚ στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.
«Υποτιμητική για μας, την ΑΕΚ αλλά και τον Γεωργιάδη»
«Εγω περίμενα να ξεκινήσουμε από τις 700.000 ευρώ που μας έδιναν τον Δεκέμβρη και να κάνουμε διαπραγματεύσεις», εξήγησε ο Θεοδωρίδης
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ:
«Πριν από περίπου δέκα ημέρες είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Αδαμίδη και μου είπε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και πάλι για τον Γεωργιάδη και ήθελε να συζητήσουμε. Ακολούθησε και ένα δεύτερο τηλεφώνημα και κλείσαμε ένα ραντεβού που τελικά έγινε το Σάββατο. Απέχουμε σημαντικά από την πρόταση που είχε γίνει τον Δεκέμβρη που άγγιζε τις 700.000 ευρώ χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα.
Χθες (18/06) η πρόταση ήταν στα 250.000 ευρώ μαζί με κάποιους παίκτες που δεν τους ζήτησα εγώ. Μιλήσαμε και για ένα ποσοστό μεταπώλησης. Εξεπλάγην καθώς ζητούν να πάρουν έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή με αυτά τα χρήματα. Η πρόταση είναι υποτιμητική για εμάς, την ΑΕΚ, αλλά και τον Γεωργιάδη. Εγω περίμενα να ξεκινήσουμε από τις 700.000 ευρώ που μας έδιναν τον Δεκέμβρη και να κάνουμε διαπραγματεύσεις.
Οσο για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, τόνισε: Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό, έχουμε έρθει σε επαφή με ατζέντηδες. Τον χειμώνα είχαν ενδιαφερθεί ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, αλλά τότε δεν θέλαμε να τον δώσουμε γιατί προείχε η σωτηρία της ομάδας».
Πηγή: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: