Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σχεδιασμός με νέο προφίλ!!

Οκτώ μέρες πριν την έναρξη της νέας προετοιμασίας της ομάδας, οι διεργασίες των ανθρώπων της ΠΑΕ και του τεχνικού επιτελείου μπαίνουν στην τελική τους φάση. Οι καθημερινές και διαρκείς επικοινωνίες του νέου τεχνικού Λάσλο Μπόλονι με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη, συγκλίνουν στον σχεδιασμό της ομάδας με το καινούργιο της προφίλ, που θα έχει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με την ομάδα της τελευταίας σαιζόν αλλά με άξονα την αξιοποίηση παικτών που δεν είχαν την καλύτερη δυνατή απόδοση στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου και την εκμετάλλευση όλου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.
Οι μεταγραφικές επιλογές δεν έχουν μπει στην φάση της τελικής υλοποίησης και απομένουν απαντήσεις από επιλεγμένους μεταγραφικούς στόχους. Οπως έχει αναφερθεί ο κύκλος αυτών δεν είναι ευρύς και οι προσθήκες θα είναι ακόμα τρείς τέσσερις ανάλογα και των αποδεσμεύσεων. Στον αέρα είναι και οι περιπτώσεις παικτών που πιθανόν να παραχωρηθούν όπως οι Παπάζογλου και Μπαλάφας, ενώ ο Κουτσιανικούλης δεν συμφωνεί και δεν αποδέχεται τον δανεισμό του σε κάποια από τις ομάδες που τον θέλουν, πριν τον δει αγωνιστικά ο νέος τεχνικός της ομάδας.
Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρακολουθεί τώρα εν μέσω των διακοπών του, τα πάντα σχετικά με τους παίκτες του, ενώ σε συζήτηση που έγινε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, βεβαίωσε και ανασκεύασε την αρχική του άποψη πως «η ομάδα κάνει τον κύκλο της» και επισήμανε σ’ αυτόν πως από τον αριθμό των αγώνων που έδωσε ο φετινός ΠΑΟΚ και σε υψηλό επίπεδο μάλιστα είναι εύλογη η κόπωση ορισμένων που μάλιστα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ηλικία για να αντέξουν έναν τέτοιο μαραθώνιο παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: