Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Πάτησε» Ελλάδα ο Νταρμπιόν!!

Τυπικό θα πρέπει να θεωρείται το θέμα της απόκτησης του Στεφάν Νταρμπιόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, μιας και ο Γάλλος μεσοαμυντικός έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο Νταρμπιόν φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό Βόλου και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη γαλλική Ναντ. Πρώτα φυσικά θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί αύριο.
Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Νταρμπιόν εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία την προηγούμενη χρονιά και είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω σε ξένο πρωτάθλημα, τα ζύγισα και επέλεξα. Υπάρχει και η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία η Ευρώπη να δείξουμε την αξία μας, θα είναι πολύ καλή εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, είναι δύσκολο, πέρσι πήρε η ομάδα μία πολύ καλή θέση, θα προσπαθήσουμε και φέτος τουλάχιστον να πάρουμε την ίδια θέση ή να πάμε και ακόμα καλύτερα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι τέτοιο».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, έχω δει σε βίντεο την ομάδα πως παίζει, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο πέρσι και επιθετικό και φαίνεται από την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με πολύ και ζεστό κόσμο και αυτό με χαροποιεί περισσότερο για να κάνω τα πάντα για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: