Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Στοιχημα με Τενοριο

Δεν ασχοληθήκαμε με τα χθεσινά, δεν είχε κάτι καλό γιά τα γούστα τις στήλης.Πάμε στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.Φοβερά δύσκολα όλα τα σημεία, θα κάνουμε πάντως την προσπαθειά μας καί στο τέλος ότι βγεί.


Kuopio - Turku (2)

Βάση τις αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων, αλλά και τις παράδοσης, θεωρώ πως η Turku είναι το φαβορί του αγώνα και όχι η Kuopio .Και σε πολυ καλύτερη φόρμα είναι αλλα έχει και συντριπτικά υπέρ της την παράδοση, ως εκ τούτου μου αρέσει η απόδοση και θα προτιμήσω την Turku.

Επιλέγω το διπλό τις Turku σε απόδοση (2,80)


Alta -Bodo/Glimt (2)

Εδώ ισχύει κάτι ανάλογο με το πιό πάνω παιχνίδι.Σε πολυ καλή φάση τελευταία η Bodo/Glimt δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστικό ανέβασμα.Σαφώς πιό δυνατό καί έμπειρο σύνολο από την Alta.Και με καλή παράδοση υπέρ της.Δεν βλέπω να είναι καί τόσο το αουτσάντερ του αγώνα η Bodo/Glimt, ως εκ τούτου και εδώ μου αρέσει η απόδοση και θα την προτιμήσω.

Επιλογή το διπλό τις Bodo/Glimt σε απόδοση (2,90)



Ceara - Sao Paulo (2)

Καθόλου καλό το ξεκίνημα για την Ceara στο πρωτάθλημα με 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 βαριές ήττες.Σούπερ το ξεκίνημα τις São Paulo η οποία μπήκε φουριόζα, καθώς μετρά 4 σερί νίκες.Ανώτερη ομάδα σε ποιότητα υλικού η Sao Paulo , η οποία βρίσκεται και σε δυνατή φόρμα.

Θα επιλέξω το διπλό τις Sao Paulo σε απόδοση (2,20)


Coritiba - Internacional (2)

Σε φάση ανασύνταξης βρίσκεται η Coritiba καθώς καλείται να ξεπεράσει την απώλεια του κυπέλλου.Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου καλά καθώς μετρά μόλις 1 νίκη καί 3 ήττες.H Internacional, είναι πολύ δυνατή ομάδα και την έχω σε εκτίμηση.Θεωρώ πως έχει καθαρότερο μυαλό την δεδομένη στιγμή σε σχέση με την Coritiba.Η Internacional είναι ομάδα που αρέσκεται στις αντεπιθέσεις και αποδίδει καλύτερα στα εκτός.

Επιλέγω το διπλό τις Internacional σε απόδοση (2,80)



Portland - New York (2)

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η New York.Tην τρίτη σερί της ήττα γνωρισε από την άλλη η ομάδα του Portland.Ομάδα που σκοράρει με ευκολία η New York, βρίσκει εύκολα δίχτυα καθώς τα στατιστικά της λένε πως πετυχαίνει 2 γκόλ μέσο όρο ανά παιχνίδι.Ανώτερο σύνολο ποιοτικά θεωρώ πως μπορεί να μας χαρίσει την νίκη και το καλοπληρωμένο διπλό.

Θα ρισκάρω στο διπλό των New York σε απόδοση (2,50)




Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα : Turku - Bodo/Glimt - Sao Paulo - Internacional - New York.


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: