Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Άντε και καλές δουλειές..


Όλα τα προβλήματα λύθηκαν και μάλιστα μέσα σε μόλις 15 ημέρες. Το «κλειστό λόγω ανακαίνισης» που κρέμασε η Ε.Π.Ο. είναι ώρα να αρθεί και η δουλειά να ξεκινήσει και πάλι. «Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνουν όλες αυτές τις συναντήσεις που θα μας επιτρέψουν να βρούμε λύση στο πρόβλημα» δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος όταν ανακοίνωνε την απόφαση της ομοσπονδίας. Και οι λύσεις βρέθηκαν. Πλέον, η βία στα γήπεδα θα μοιάζει χθεσινός εφιάλτης, πρόεδροι και ποδοσφαιριστές δε θα «στήνουν» παιχνίδιαμ, η U.E.F.A. δε θα μας ξαναενοχλήσει με φακέλους, τα οικονομικά των ομάδων δε θα είναι στην κακή κατάσταση που ήταν πριν από 15 ημέρες και τελευταίο και πιο σημαντικό οι διαδικασίες θα είναι νομιμότατες. Αναλυτικά:
1.Θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όλα τα θέματα και δε θα κρύβονται οι άνθρωποι της Ε.Π.Ο. συνέχεια πίσω από ρήτρες εμπιστευτικότητας.
2.Οι ρήτρες εμπιστευτικότητας δε θα τηρούνται κατά το δοκούν από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής.
3.Οι φάκελοι που θα στέλνει εφεξής η U.E.F.A. θα δε θα μένουν στα συρτάρια της ομοσπονδίας για μήνες.
4.Θα αλλάξει ο νόμος περί παραγραφής αδικημάτων για στημένα παιχνίδια.
5.Η Ε.Π.Ο. στις συμφωνίες που επισυνάπτει θα φροντίζει να μην υπάρχει καμία συγγένεια με ανθρώπους της ομοσπονδίας και των ιδιόκτητων των εταιρειών.
6.Η ομοσπονδία πλέον δε θα επιτρέπει να κάνουν μεταγραφές ομάδες με πλαστές, ληγμένες και ανύπαρκτες ενημερότητες και μετά από 5 μήνες να θυμάται ότι τελικά υπάρχει πρόβλημα.
7.Τέλος, το μόνο που ΔΕΝ θα αλλάξει είναι η τιμωρία περί κερμάτων και καμένων φανελών καθώς η Ε.Π.Ο. θεωρεί ότι ήδη φέτος ήταν πολύ αυστηρή στα εν λόγω πρόστιμα.Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: