Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Χατζηαποστόλου: «Η ΕΠΟ έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πρόταση που προτίθεται να καταθέσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Δεν ξέρω πραγματικά αν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση με τις συνεχόμενες κρυφές συσκέψεις που κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στις οποίες άλλωστε δεν συμμετέχω. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ΕΠΟ έχει οδηγηθεί σε πραγματικό αδιέξοδο, δεν μπορούν να ξεκινήσουν καν τα πρωταθλήματα που πρέπει.
Η δική μου πρόταση αναφέρει να πάει το κομμάτι των αδειοδοτήσεων μια χρονιά πίσω, να μην κατηγορηθούν για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου οι ομάδες με τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες και να γίνει Δ.Σ. την προσεχή Παρασκευή. Εκεί να αποφασιστεί πενθήμερη παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 10 Ιουλίου και να δοθεί δεκαήμερη παράταση στα δελτία των παικτών που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.
Νομίζω ότι αν συνέλθει το Σάββατο η Λίγκα και πάρει αυτές τις αποφάσεις, θα ικανοποιηθεί το 90% των ομάδων. Η πρόταση μου αυτή φυσικά κι επιδέχεται βελτιώσεις, αλλά την έριξα σαν μια απλή σκέψη στο τραπέζι. Φυσικά και αν διαφοροποιηθεί στο Δ.Σ. και βελτιωθεί, δεν θα έχω καμία απολύτως αντίρρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παραιτηθούν όσοι έφθασαν την ομοσπονδία εκεί που την έχουν φτάσει. Αύριο το πρωί θα στείλω την πρόταση στο προσωπικό φαξ του κυρίου Πιλάβιου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: