Ένα ακόμα όνομα ήρθε στο προσκήνιο ως υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας και αυτό είναι του Ισπανού Αντόνιο Γκόμεζ Πέρεζ, που έχει περάσει και από τον πάγκο της Λίβερπουλ!
Στην Καβάλα εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την περίπτωση του νέου τεχνικού και τα ονόματα που ακούγονται δεν είναι και λίγα. Στη σχετική λίστα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα. Αυτό είναι του Αντόνιο Γκόμεζ Πέρεζ, ο οποίος προπονούσε φέτος τη Βαγιαδολίδ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών οι «αργοναύτες» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.
Ο Πέρεζ είναι 38 ετών και ξεκίνησε να ασχολείται με την προπονητική την περίοδο 2006-2007, όταν κάθισε στον πάγκο της Αλμπαθέτε, της οποίας είχε την ευθύνη της ομάδας Νέων. Αργότερα έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για να καθίσει δίπλα στον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός ηγέτης της Βαγιαδολίδ.
Περιμένουν Μπάγεβιτς
Από εκεί και πέρα, οι Καβαλιώτες περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ως γνωστόν οι δυο πλευρές είχαν κάποιες συζητήσεις, αλλά δίχως να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Έτσι, δεν αποκλείουν και την περίπτωση του Σερβοέλληνα. Ωστόσο, πιθανότατα εξελίξεις για το θέμα του προπονητή αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.
Ενδιαφέρεται για 27χρονο Σκωτσέζο μέσο
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή δρομολογούνται και οι μεταγραφές. Άλλωστε υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιους ποδοσφαιριστές και ένας από αυτούς είναι και ο 27χρονος Σκωτσέζος μέσος, Μαρκ Φοδέριχαμ. Την είδηση έφεραν στο φως της δημοσιότητας βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που κάνουν λόγο και γι' άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όπως οι Μπρίστολ Σίτι, Νόριτς από το αγγλικό πρωτάθλημα.
Αύριο η τελευταία ημέρα υποψηφιοτήτων
Τέλος, αύριο (15/6) είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για τη νέα Διοίκηση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες».