Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Διαδικτυακή γκάφα απέκλεισε τον Μαρσέλο από τη «σελεσάο»

Εξαιτίας μίας γκάφας δεν καλείται ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, στην εθνική Βραζιλίας. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έστειλε κατά λάθος ένα mail που προοριζόταν στους ανθρώπους της Ρεάλ, στον προπονητής της «σελεσάο», Μάνο Μενέζες, με το περιεχόμενο να μην του αρέσει καθόλου…
Πριν το φιλικό της εθνικής Βραζιλίας με τη Σκοτία το περασμένο Μάρτιο, ο Μαρσέλο ζήτησε να εξαιρεθεί από την αποστολή, επικαλούμενος τραυματισμό. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε τελικά, ο 22χρονος μπακ πιέστηκε από τους «μερένγες» να μην αγωνιστεί, ενόψει της δύσκολου επερχόμενου προγράμματος.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας δεν δυσκολεύτηκε να το ανακαλύψει, αφού του ήρθε ένα mail από τον Μαρσέλο, όπου ο ποδοσφαιριστής ειδοποιούσε ότι είχε τακτοποιήσει το θέμα με την εθνική ομάδα και ήταν στη διάθεση της «βασίλισσας». Ο αμυντικός της Ρεάλ είχε μπερδευτεί και έστειλε το ηλεκτρονικό μήνυμα σε λάθος παραλήπτη και μάλιστα εκεί που δεν έπρεπε!
Ήταν γνωστό πως ο Μενέζες δεν υπολόγιζε τον τελευταίο καιρό τον Μαρσέλο και πως υπήρχε ένα θέμα που τον είχε δυσαρεστήσει, χωρίς όμως να είναι γνωστές οι λεπτομέρειες, μέχρι τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Μάλιστα, ο 22χρονος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής της «σελεσάο» για το Copa America, ου θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Αργεντινή.
Την είδηση γνωστοποίησε ο βραζιλιάνικος Τύπος και όταν ο 49χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για το θέμα, απάντησε: «Σχεδόν έτσι έγινε»…
Έντονη συζήτηση προκάλεσε και η απουσία του μέσου της Λάτσιο, Ερνάνες, από τη λίστα, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό ωστόσο να διευκρινίζει πως αυτό έγινε για λόγους τακτικής και πως δεν έχει σχέση με την αποβολή του στο φιλικό απέναντι στη Γαλλία, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: