Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Δίνω Μπάρος, φέρε Σισέ…

Οργίασαν στην Τουρκία οι φήμες ότι η Γαλατάσαραϊ θα προτείνει στον Παναθηναϊκό για τον Τζιμπρίλ Σισέ, χρήματα και τα δικαιώματα του Μίλαν Μπάρος. Στην Ελλάδα για διακοπές ο Τσέχος επιθετικός.
Δίνω Μπάρος, φέρε Σισέ…
Δεν λέει να κοπάσει η φημολογία για τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Τουρκία και το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ... Νερό στο μύλο του μπαράζ δημοσιευμάτων και πληροφοριών, πυροδότησε το ταξίδι του Τσέχου επιθετικού Μίλαν Μπάρος στη Κω, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από τη γείτονα χώρα αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, η οποία περιλαμβάνει τα δικαιώματα του Μπάρος και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Συνέδεαν μάλιστα την παρουσία του Τσέχου επιθετικού στη χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να έχει απ' ευθείας επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα.
Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι η έλευση του Γιόχαν Ελμάντερ στο Αλί Σάμι Γεν και η επικείμενη προσθήκη του Σισέ δεν αφήνουν χώρο στον Μπάρος. Το όνομα του Τσέχου στράικερ, καθώς και οι απολαβές του, δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στον πάγκο και για αυτό, μεθοδεύεται η αποχώρηση του.
Για τον Παναθηναϊκό
Η παρουσία του Μίλαν Μπάρος στη Κω δεν παρουσίασε απαρατήρητη από Έλληνες φιλάθλους, ντόπιους και παραθεριστές. Ορισμένοι τον πλησίασαν και συνομίλησαν μαζί του, ρωτώντας τον εάν η παρουσία του στη χώρα μας έχει άλλο σκοπό πλην των διακοπών. Ο Τσέχος φέρεται να έχει απαντήσει ότι μετά την Κω θα μεταβεί στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό... Πάντως ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν κάθε άλλο παρά φερέγγυα αποδείχτηκαν...
Άγνοια ο ατζέντης
Τα www.prasinanea.gr επιχείρησαν να διασταυρώσουν τις πληροφορίες από τον ατζέντη του Μίλαν Μπάρος, Γίρι Ροσίτσκι. "Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό" ήταν η κοφτή απάντηση του, αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να ανοίξει συνομιλία μαζί μας. Όσο για τον ίδιο τον Μπάρος, στάθηκε αδύνατο να τον εντοπίσουμε λόγω του προχωρημένου της ώρας.
Πάντως, οφείλουμε να επισημάνουμε για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, ότι ο Μπάρος δεν πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός για τις μεταγραφικές κινήσεις του. Οι οικονομικές του απαιτήσεις ξεπερνούν το πλαφόν των 800.000 ευρώ, ενώ η ηλικία του (30 ετών) είναι σαφώς μεγαλύτερη των 25 ετών...
Πηγή: Prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: