Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Ρεαλιστική η πρόταση, περιμένω απάντηση»

Με το μέλλον του στην ΑΕΚ να είναι αβέβαιο, η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Μανωλάς δεν πέρασε και τα πιο ξέγνοιαστα γενέθλια της ζωής του. Παρόλα αυτά οι οπαδοί της ομάδας στην Νάξο, φρόντισαν να ετοιμάσουν στο νεαρό κεντρικό αμυντικό ένα πάρτι έκπληξη.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Νάξου με τούρτα που είχε ξεκάθαρο μήνυμα «χρόνια πολλά Κωστάρα στην… ΑΕΚάρα» συνάντησε τον Μανωλά σε παραλία του νησιού. Και έστησε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων.

Μάλιστα το site naxos365.blogspot δημοσίευσε και φωτογραφίες, αλλά και τις κουβέντες του διεθνή κεντρικού αμυντικού προς τον κόσμο, ο οποίος ρωτούσε για το μέλλον του στην ΑΕΚ. «Δεν χρειάζεται να δηλώσω ότι είμαι ΑΕΚτζής, αυτό τουλάχιστον εσείς το γνωρίζετε καλύτερα απ' τον καθένα. Έχω παρεξηγηθεί από πολύ κόσμο της ΑΕΚ-και λόγω της οικονομικής κρίσης-αλλά κυρίως γιατί έχει γραφεί εσφαλμένα ότι ζητάω 500.000 ευρώ το χρόνο. Ποτέ δεν ζήτησα τέτοια χρήματα. Κάναμε στην ΑΕΚ μια ρεαλιστική και λογική πρόταση για την οποία περιμένω μια απάντηση. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ αν θα παραμείνω για τα επόμενα χρόνια ή όχι. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ και όχι να πουληθώ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: