Ο τεχνικός διευθυντής της Λιλ Φρεντερίκ Πακέ αποκάλυψε ότι ο Ζερβίνιο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άρσεναλ, με την οποία θα υπάρξει σύντομα ραντεβού.
Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού, ο οποίος ήταν εκπληκτικός φέτος στην πορεία της Λιλ προς το νταμπλ.
Οι «λιλουά» έχουν ήδη απορρίψει την πρώτη πρόταση των «κανονιέρηδων» ύψους 12 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο άσο, του οποίου το συμβόλαιο φτάνει στο τέλος του το επόμενο καλοκαίρι και έχουν θέσει την τιμή πώλησής του στα 17 εκατ.
Ο Ζερβίνιο ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να τον αφήσει να φύγει, δείχνοντας την προτίμησή του στην Πρέμιερ Λιγκ και η Λιλ αποφάσισε να του δώσει την άδεια να συζητήσει με την Άρσεναλ.
Στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκαν τόσο η Νιούκαστλ, στην οποία δεν ενδιαφέρεται να παίξει ο Ζερβίνιο, όσο και η Παρί, με τους νταμπλούχους να απορρίπτουν την πρόταση των Παριζιάνων, καθώς δε θέλουν να τον πουλήσουν στους ανταγωνιστές τους.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λιλ Φρεντερίκ Πακέ αποκάλυψε ότι ο Ιβοριανός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ. Ο Γάλλος παράγοντας τόνισε ότι σύντομα θα βρεθεί στο Λονδίνο, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή με τους «κανονιέρηδες» και ο Ζερβίνιο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Εμιρέιτς». Όπως και να έχει ο 25χρονος επιθετικός, που τελείωσε τη σεζόν με 15 γκολ και 11 ασίστ, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του...