Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Οριστική συμφωνία Άρη-Σολτάνι για έναν χρόνο!!

Χάπι εντ σημειώθηκε στην υπόθεση της απόκτησης του Καρίμ Σολτάνι από τον Άρη. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, βρέθηκε μαζί με τον μάνατζερ του Χαρμ Γιαν Σίλτερορντ  στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης, στην οποία επήλθε συμφωνία ενός χρόνου.

Απομένουν πλέον να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του στους κίτρινους.

Το φλερτ του Άρη με τον Σολτάνι ξεκίνησε πριν εδώ και δυο βδομάδες. Ο Αλγερινός με το γαλλικό διαβατήριο, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ήταν επιλογή του Σάκη Τσιώλη και με δεδομένο ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προκρίθηκε από την πρώτη στιγμή ως μια ιδανική περίπτωση για τους κίτρινους. Οι δυο πλευρές είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και μέρες και απέμενε μόνο στις διαπραγματεύσεις η διάρκεια της συνεργασίας (διετής ή μονοετής). Τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή για συμβόλαιο ενός χρόνου διάστημα στο οποίο ο Σολτάνι θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Πριν από λίγες μέρες ο Σολτάνι είχε ουσιαστικά... προαναγγείλει την μεταγραφή του στους κίτρινους δηλώντας ότι: "Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, έχει πολύ ωραίους φιλάθλους και πολύ ωραίο γήπεδο, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ ως χώρα, αν και φέτος υπήρξε αυτή η πολύ δύσκολη εμπειρία με τον Ηρακλή".

Ο Σολτάνι αγωνίστηκε πέρσι στον Ηρακλή σε 25 παιχνίδια σκοράροντας τέσσερις φορές. Το ένα από ταγκολ του μάλιστα ήταν σε βάρος του Άρη στην νίκη με 1-0 μέσα στο Καυταντζόγλειο.
Ο Σολτάνι έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των ομάδων Χάβρη, Βένλο και Ντε Χάαγκ από εκεί όπου τον απέκτησε ο Ηρακλής.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: