Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης και ο Έλληνας… Σακίλ»!!

Ο σταρ των Ορλάντο Μάτζικ, Ντουάιτ Χάουαρντ, βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο παρουσίασης γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική μας ομάδα.
«Ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης και ο Έλληνας… Σακίλ»!
Αρχικά, ο Χάουαρντ δήλωσε: «Η ομάδα που μας κέρδισε το 2006 είχε τρομερή συνοχή και χημεία. Η Ελλάδα διαθέτει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και πολλοί παίκτες σας έχουν ξεχωρίσει. «Θυμάμαι τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη που έπαιξε και στο ΝΒΑ, αλλά και την ελληνική... έκδοση του Σακίλ. Τον Σόφο! Μπορεί να μην ήταν πολύ ψηλός, αλλά ήταν τεράστιος. Δυστυχώς εγώ δεν είχα παίξει πολύ σε εκείνο το παιχνίδι. Η ήττα εκείνη μας έκανε καλύτερους και καταφέραμε να φτιάξουμε στη συνέχεια μία καλή ομάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου».
Στην συνέχεια, ο 26χρονος παίκτης τόνισε: «Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα. Είμαι λίγες ώρες εδώ, αλλά είναι μία πανέμορφη χώρα και η Αθήνα μία φανταστική πόλη. Είχα διαβάσει πολλά και είχα δει πολλά βίντεο από την Ελλάδα και επιτέλους είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πόσο όμορφη χώρα είναι και από κοντά. Όταν σταματήσω την καριέρα μου, ίσως έρθω εδώ για να γίνω ποπ σταρ».

Σχετικά με τους τελικούς του εφετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ τόνισε: «Χάρηκα που πήραν το πρωτάθλημα ο Μάβερικς. Είναι μία ομάδα που έχει δουλέψει πολλά χρόνια και ο Ντιρκ (Νοβίτσκι) το έχει προσπαθήσει πολύ. Είχαν φτάσει στον τελικό το 2006 και δεν τα κατάφεραν, αλλά τώρα είχε έρθει η ώρα τους».
Όσον αφορά στο μέλλον του, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ορλάντο και το μυαλό μου είναι μόνο στο πώς θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά φέτος και αποκλειστήκαμε νωρίς στα play offs, όμως είμαι βέβαιος πως την επόμενη σεζόν θα τα πάμε πολύ καλύτερα».
Τέλος, ο Χάουαρντ δήλωσε: «Το σούπερμαν δεν είναι προσωνύμιο του Σακ. Είναι το όνομα του Κλαρκ Κεντ (γέλια). Υπήρχε πριν από αυτό. Ανήκει στη Warner Bros! Κι εγώ μεγαλώνοντας δεν είχα πρότυπο τον Σακ για να του το κλέψω. Είναι ένα παρατσούκλι που μου κόλλησαν οι συμπαίκτες μου βλέποντας να σηκώνω πολύ μεγάλα βάρη και να πηδάω πολύ ψηλά στην προπόνηση, πράγματα που δεν κάνει κάθε άνθρωπος. Πήραν το προσωνύμιο από ένα τραγούδι του Soulja Boy. Αν έπρεπε, λοιπόν, να πειράξει κάποιον το προσωνύμιό μου, αυτός δεν θα έπρεπε να είναι ο Σακίλ αλλά αυτός ο τραγουδιστής».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: