Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ήρθε η ΟΥΕΦΑ, ανοίγει η ΕΠΟ!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του ΟΦΗ, καθώς τριμελής αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ελέγξει τόσο το φάκελο της Κρητικής ομάδας, όσο και των Ηρακλή, Τρικάλων. Οι τρεις παράγοντες είναι ειδικοί στο θέμα της αδειοδότησης και θα γνωμοδοτήσουν αν οι τρεις προαναφερόμενες ομάδες πληρούσαν ή όχι τα κριτήρια αδειοδότησης. Αν διαπιστωθεί ότι σωστά δεν πήραν άδεια, τότε ο ΟΦΗ θα κληθεί να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αλλιώς είτε η διοργανώτρια, είτε η ΕΠΟ, είτε η ΟΥΕΦΑ θα τον τιμωρήσουν με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το θέμα του ΟΦΗ αναμένεται να λυθεί μέχρι αύριο, με την εξέταση του φακέλου του. Για αυτό ο Πιλάβιος είναι αισιόδοξος ότι μέχρι την Παρασκευή θα γίνει ΔΣ για να αρθεί το λουκέτο της ομοσπονδίας και να προχωρήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Στο μεταξύ ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος παρέλαβε όλους τους φακέλους με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Οι φάκελοι αυτοί θα διαβιβαστούν στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών και θα πράξει τα περαιτέρω, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις για όσες ΠΑΕ ή ΤΑΠ δεν τήρησαν τη νομοθεσία. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: