Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Κάντε υπομονή…»

Ο Γρηγόρης Φανάρας είναι κυρίως ο άνθρωπος, που έχει αναλάβει να επικοινωνήσει με παίκτες, αλλά και με εκπροσώπους παικτών, προκειμένου να τους μεταφέρει το μήνυμα της διοίκησης και παράλληλα να τους ενημερώσει για όλη την κατάσταση.
Στην ουσία, ο Φανάρας έχει ζητήσει από τους παίκτες και τους μάνατζερ, με τους οποίους έχει επικοινωνήσει να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή. «Κάντε υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο…», ήταν εν ολίγοις τα λόγια του στους περισσότερους. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες.
Με τους περισσότερους έχει γίνει επαφή, πάντως… «Έχουν δείξει μεγάλη κατανόηση, έχουν άγχος για την ομάδα και ταυτόχρονα για τον εαυτό τους», δηλώνει χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, που συνεχίζει βεβαίως να βρίσκεται στο πόστο του και να συνδράμει στην όλη κατάσταση, ως γνώστης των όλων όσων γίνονται, αφού ήταν και μέχρι πρότινος στην ομάδα.
Για την ώρα τουλάχιστον, η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει. Μόνο οι τέσσερις προσφυγές είναι αυτές που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα. Παράλληλα, έχουν γίνει νέες επαφές και συζητήσεις με την πλευρά του Γιάκομπ, αναφορικά με την κίνηση ή την πρόθεση από την πλευρά του Ρουμάνου να καταθέσει προσφυγή, έτσι ώστε να μην προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: