Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έρχεται ο Παπαλόης, πουλιέται ο Πανιώνιος!

Ο Γιώργος Παπαλόης είναι ο άνθρωπος που θέλει να αγοράσει τον Πανιώνιο. Μάλιστα, στο σημερινό ΔΣ αποφασίσθηκε να έρθει την άλλη Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση και να παρουσιάσει το πλάνο του για την ομάδα. Αν αρνηθεί να εμφανιστεί, τότε η συμφωνία θα «χαλάσει».
Έρχεται ο Παπαλόης, πουλιέται ο Πανιώνιος!
Στο σημερινό ΔΣ, , υπήρξε υπόσχεση πως στην «ανοιχτή» Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, θα εμφανιστούν και οι επενδυτές. Τελικά, δεν πρόκειται για πολλούς, αλλά για έναν και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Παπαλόη.

Ο άλλοτε λοιπόν ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού, είναι ο άνθρωπος που προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τον Πανιώνιο και δηλώνει έτοιμος να... τρέξει όλα τα σοβαρά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η συμφωνία, θα πρέπει ο Παπαλόης να δεχθεί να έρθει στη ΓΣ της επόμενης εβδομάδας και να μιλήσει για το πλάνο του μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Η διοίκηση του Πανιωνίου θα έχει την Τετάρτη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του για να τον καλέσει. Εφόσον δεχθεί και παραστεί τότε η υπόθεση της πώλησης της ομάδας θα προχωρήσει. Εάν αρνηθεί να το πράξει τότε δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία και ο Πανιώνιος θα συνεχίσει ως έχει….

Δεν υπάρχουν σχόλια: