Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"Μιλήσαμε, δεν συναντηθήκαμε"

Ο πρόεδρος της Galatioto Sports Partners επιβεβαίωσε μια πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, αρνήθηκε ότι έχει συναντηθεί μέχρι σήμερα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ παραδέχτηκε ότι μέχρι πριν λίγες μέρες δεν γνώριζε ποιος είναι ο... Panathinaikos.
"Μιλήσαμε, δεν συναντηθήκαμε"
Το θέμα με το ενδιαφέρον της οικογένειας Γιαννακόπουλου για πώληση του Παναθηναϊκού σε Αμερικανούς επιχειρηματίες κυριαρχεί εδώ και λίγες ώρες στην αθλητική επικαιρότητα και το gazzetta.gr μίλησε με τον άνθρωπο που θα κληθεί να τρέξει το όλο εγχείρημα και να βρει νέο επενδυτή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
"Από την Ελλάδα με παίρνετε κι εσείς;" ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Γκαλατιότο όταν πληροφορήθηκε την αιτία της υπερατλαντικής κλήσης. "Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχω γίνει σχετικά δημοφιλής τις τελευταίες ώρες."

Ο πρόεδρος της GSP έχει απόλυτο δίκιο, καθώς όταν μιλάμε για μια ομάδα με το μέγεθος και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και μια οικογένεια που έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη δυναστεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι λογικό το ενδιαφέρον να χτυπάει... πράσινο. "Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα τον Παναθηναϊκό πριν επικοινωνήσει μαζί μου ο κ. Γιαννακόπουλος. Μπήκα στο internet και έμαθα ότι έχει κατακτήσει αρκετά ευρωπαϊκά, καθώς και όλους τους εγχώριους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Αν κατάλαβα καλά, είναι σαν τους... Σέλτικς της Ευρώπης" δήλωσε ο Σαλβατόρε Γκαλατιότο, που όμως αρνήθηκε ευγενικά να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, σεβόμενος τη σοβαρότητα ενός επικείμενου deal με τον Παναθηναϊκό.
"Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι σήμερα είχαμε μόνο μια τηλεφωνική επαφή και δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για τις πιθανότητες εύρεσης αγοραστή και στη δουλειά μου προσπαθώ να είμαι συγκεκριμένος όταν μιλάω για τόσο σοβαρά θέματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε το όλο project (σ.σ. αυτή ήταν η ακριβής λέξη που χρησιμοποίησε), αλλά ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα".
Με την παρατήρηση εκ μέρους μας ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν οι... ενοχλήσεις από Έλληνες δημοσιογράφους, η συνομιλία με τον κ. Γκαλατιότο τελείωσε με τον ίδιο να επισημαίνει ότι κατανοεί το ενδιαφέρον του κόσμου στην Ελλάδα, καθώς... "ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αντιλήφθηκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Από την άλλη, ομολογώ ότι μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε μου είναι αδύνατο να μιλήσω με σιγουριά για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση να σας πω κάτι πιο συγκεκριμένο".
Ενδιαφέρον λοιπόν υπάρχει, αν και έχει μείνει -για την ώρα- σε τηλεφωνικό επίπεδο. Μένει να επιβεβαιωθεί αν ισχύει η παροιμία του καπνού με τη φωτιά και κυρίως αν το brand name του Παναθηναϊκού μπορεί να προσελκύσει ένα υπερατλαντικό deal.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: