Δεν αφήσε να πέσουν κάτω τα λόγια του Ντιέγκο Μαραντόνα ο αδερφός του Σέρχιο Μπατίστα, Φερνάντο, ο οποίος τόνισε ότι ο Ντιεγκίτο «ξεχνάει ότι έφαγε έξι από από την Βολιβία».
Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Αλμπισελέστε από την Ουρουγουάη, ο Μαραντόνα έσπευσε να κριτικάρει έντονα τον τεχνικό της Αργεντινής, Σέρχιο Μπατίστα. «Αν εγώ είχα κερδίσει μόνο την Κόστα Ρίκα, θα είχα φύγει από μόνος μου» είπε ο 50χρονος, ενώ σε συνέχεια των δηλώσεών του η μπάλα πήρε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα. «Δεν φταίνε οι παίκτες. Ολα γίνονται όπως θέλει ο Γκροντόνα. Δεν μου έδωσε ούτε μία ευκαιρία».

Τα σίριαλ από την Λατινική Αμερική είναι τα καλύτερα και το επόμενο επεισόδιο ήταν καλό. Αφού ο Μπατίστα δεν απάντησε στον Μαραντόνα, το έκανε ο αδερφός του, Φερνάντο, ο οποίος είναι επίσης πρώην ποδοσφαιριστής. «Ο Ντιέγκο ξεχνάει ότι έφαγε έξι από την Βολιβία και δεν έφυγε» είπε και είχε ακόμα αρκετά για τη συνέχεια. «Μπορούσα να αντέξω πολλά όμως αυτό μου προκαλεί έκρηξη. Δεν μπορεί να είναι τόσο αχάριστος, έχει κουράσει. Φαίνεται ότι δεν έχει πάρει το χάπι για τη μνήμη. Μιλάει για τον Τσέτσο (Σέρχιο Μπατίστα), όμως δεν ήξερε πως να παίξει με την Βολιβία, όταν η δική του Εθνική έχασε με 6-1. Δεν μπορείς να επιτίθεσαι κάθε φορά που τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σαν οικογένεια τον πονάμε».
πηγή: gazzetta.gr