Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μήπως νομίζει ότι έχει τον "νέο Μακελελέ";

Θα μας τρελάνει ο Τσολακάκης που μίλησε για το μέλλον του Κουμορτζί. Χαρακτήρισε "αστεία" την πρόταση της Μονακό ύψους 150 χιλ. ευρώ (!) για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ είπε ότι οι παίκτες της ομάδας πωλούνται με 1 εκ. ευρώ και πάνω!
Μήπως νομίζει ότι έχει τον "νέο Μακελελέ";
Nα τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης στον "Nova ΣΠΟΡ fm":
"Υπήρξε μία πρόταση να τον δώσουμε δανεικό, λες και πρόκειται για παίκτη τυχαίο. Με μόλις 150.000ευρώ. Ήταν αστεία η πρόταση. Η άρνηση μας έχει να κάνει και με το ότι ο Πανιώνιος κανέναν από τους βασικούς παίκτες του δυο πουλάει. Ο Κουμορτζί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το συμβόλαιο του δεν είναι παράλογο.
Ο Πανιώνιος θα το πληρώνει το συμβόλαιο του κανονικά, όπως έκανε και πέρυσι. Ο Κάθε παίκτης όταν του γίνεται πρόταση από το εξωτερικό θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδ, που το πρωτάθλημα μας δεν ξέρουμε καν πότε θα αρχίσει. Είναι λογικό να θέλει να πάει, αφού είχε και την ατυχία να χαλάσει για λίγο η μεταγραφή του τελικά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης προπονείται κανονικά και είναι λογικό να έχει στο μυαλό του και το θέμα μεταγραφής", τόνισε και συνέχισε:
"Αν μας έρθει μία πρόταση για κάποιον παίκτη μας με πάνω από ένα εκατ. ευρώ, τότε θα το συζητήσουμε. Αυτά που βγαίνουν είναι φτιαχτά για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: