Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"Έχουν γνώσιν οι φύλακες"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διαγόρας Ρόδου με την οποία αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στη Football League, ενώ επιτίθεται ανοιχτά στον Αλέξη Κούγια.
"Έχουν γνώσιν οι φύλακες"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Διαγόρας οφείλει να τοποθετηθεί επίσημα σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Football League:

1. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της «Λίγκας» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Κων/νος Χρυσοχοΐδης κατέστησε σαφές ότι η σπουδαιότητα των αγώνων των Play-off απαιτεί να δοθεί χρόνος στις διαγωνιζόμενες ομάδες, ώστε να ενισχυθούν αλλά και να προετοιμαστούν ανάλογα. Δεν εισακουστήκαμε και αποφασίστηκε η άμεση διεξαγωγή των αγώνων. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την απόφαση του θεσμικού οργάνου, και θα συμμετάσχουμε στα Play-off, παρ’ όλες τις αντίξοες υφιστάμενες αγωνιστικές συνθήκες.
2. Η ΠΑΕ Διαγόρας, οι φίλαθλοί μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, επιστρατεύονται για να δώσουμε την ποδοσφαιρική μας μάχη με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα. Ο Διαγόρας Ρόδου θα πράξει το καθήκον του. Οι δυσκολίες, μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Μπορεί ν’ αγωνιστούμε κυρίως με νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές αλλά θα έχουμε ψυχή, πάθος και όραμα. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, όπως μας αξίζει. Δεν φοβόμαστε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον.
3. Τέτοιες ώρες δεν επιτρέπεται η εσωστρέφεια. Για όσους «πλήγωσαν» τον ιστορικό μας σύλλογο θα έρθει η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες. Ας αφήσουν τους «λεονταρισμούς» γιατί «έχουν γνώσιν οι φύλακες». Τώρα προέχει η συστράτευση για το καθήκον και την αξιοπρέπειά μας.
4. Όσον αφορά τον κ. Αλέξη Κούγια που βάλλει ανερμάτιστα και συκοφαντικά κατά του ιδιοκτήτη της ομάδος μας κ. Κων/νου Χρυσοχοΐδη, του υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση «…στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί». Θα πρέπει να γνωρίζει ο περιφερόμενος πρόεδρος ποδοσφαιρικών ομάδων ότι θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα ψεύδη, που με κακοήθεια, ισχυρίζεται. Ο συκοφαντικός του αγώνας για την αποποίηση ευθυνών για την πλαστή φορολογική ενημερότητα της ομάδος του, δεν είναι ούτε ιερός, ούτε όσιος. Εκτίθεται και εκθέτει όσους τον «δικαιώνουν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: