Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ποιος να συγκριθεί μαζί του...!!

"Μη με συγκρίνετε με τον Σισέ", δήλωσε ο Τοτσέ που υποσχέθηκε πάντως πολλά γκολ στην επίσημη παρουσίασή του. "Πολλή δουλειά", είπε ο Βιτόλο. Για κούπες μίλησε ο Κουίνσι.
Ποιος να συγκριθεί μαζί του...
Τον λόγο πήρε αρχικά ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος τόνισε: «Ελπίζουμε να πάρουμε ως ομάδα από τα παιδιά αυτά που μπορούν να δώσουν».
Στη συνέχεια μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο, που είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου. Ο κόσμος γνωρίζει τι έχω κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχα παίξει πολλές χρονιές στην Ελλάδα. Θα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά μου στον Παναθηναϊκό, με την ίδια αγωνιστική κατάσταση και ίσως καλύτερη από αυτή που είχα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως θα δώσω το εκατό τις εκατό. Δεν ήρθα για να κάνω το αστέρι της ομάδας. Ήρθα για να δουλέψω και να βοηθήσω».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τοτσέ: «Θα επαναλάβω αυτά που είπε ο Βιτόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, να πάνε όλα καλά για μια σημαντική χρονιά, είμαι εδώ για να πετύχω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι εδώ γιατί Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έρχομαι με πολύ όρεξη».
Ο Κουίνσι από την πλευρά του, τόνισε: «Έχουμε μια μεγάλη περίοδο μπροστά μας και πιστεύω πως θα έχουμε επιτυχία σαν ομάδα και θα κερδίσουμε τρόπαια. Όλα όσα ήθελα να πω, είναι ιδιαίτερη χαρά που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και θέλω να κερδίσω τρόπαια».
Σε ερώτηση για την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Κούινσι απάντησε: «Βασικά όταν πήγα στην Μάλαγα ήταν ο προπονητής εκείνη την περίοδο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς. Δημιουργήσαμε όμως πολύ καλή σχέση. Με βοήθησε με πάρα πολλούς στόχους. Το να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ για να συνεχίσω την συνεργασία του μαζί του δεν ήταν δύσκολη απόφαση».
Σε ερώτηση προς τον Τοτσέ τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον Παναθηναϊκό από κάποια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, είπε: «Είναι αλήθεια πως είχα προτάσεις, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από εδώ δεν το σκέφτηκα».
Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το νούμερο 9, απάντησε: «Διάλεξα το 9 γιατί είναι το αγαπημένο μου νούμερο και ήταν ελεύθερο. Ξέρω πως ο προκάτοχός μου έκανε πολύ καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήθελα να γίνω μέρος των συγκρίσεων που θα γίνουν. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι το ίδιο ικανοποιημένοι με εμένα, όταν ήταν με τον προκάτοχό μου».
Ο Βιτόλο, ανέφερε: «Πέραν από τον θαυμασμό που έχω για τον σύλλογο, ο πρώτος λόγος που έρχομαι είναι να δουλέψω. Το μόνο που επιθυμώ είναι να έχω τα ίδια αποτελέσματα που είχε ο Ζιλμπέρτο εδώ και όλοι όσοι είναι στον Παναθηναϊκό να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία μου και τα αποτελέσματά μου».
Ο Κουίνσι αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Έχω ξεκινήσει ήδη να προπονούμε. Θα χρειαστώ λίγο διάστημα για να είμαι έτοιμος. Πιστεύω πως θα είμαι σε θέση σε 2-3 εβδομάδες να αγωνιστώ. Καταλαβαίνετε πως αν η σχέση μου με τον Ζεσουάλδο δεν ήταν καλή, δεν θα ήμουν εδώ».
Ο Βιτόλο είπε για τη δική του κατάσταση ενόψει Οντένσε: «Πάντα θέλω να αγωνίζομαι. Αλλά πρέπει να πούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση να φύγω από την προηγούμενη ομάδα, όμως πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι έτοιμος. Για να παίξω έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου, πρέπει να είμαι 100% έτοιμος».
Για το τι είναι πιο σημαντικό για έναν σύλλογο, ο Βιτόλο ανέφερε: «Αν ένας σύλλογος θέλει να κερδίζει τρόπαια, πρέπει και η ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο. Είμαι της άποψης πως πρέπει να υπάρχει ένα δυνατό σύνολο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και ο προπονητής θα καταφέρει να βρει τον τρόπο και να είμαστε ένα καλό σύνολο».
Για την αγωνιστική του κατάσταση, ο Τοτσέ είπε: «Ήδη προέρχομαι από μια περίοδο διακοπών, θεωρώ πως σε μία εβδομάδα με 10 μέρες θα είμαι έτοιμος σε καλό επίπεδο».
Για το αν ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα ο Κουίνσι τόνισε: «Μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητές μου και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί να παραμείνουμε εδώ για πολλά χρόνια».
Ο Βιτόλο πήρε το Νο «6», ο Κουίνσι το «14» και ο Τοτσέ το «9».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: