Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ηρακλής: "Ευχάριστα νέα από το CAS"!!

Θετικές ειδήσεις προκύπτουν από το... μέτωπο του CAS. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, δέχτηκε να εξετάσει την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για την ακύρωση της απόφασης που έλαβε η ΕΠΟ για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι το CAS θα εξετάσει την υπόθεση, για την οποία ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ζήτησαν και πήραν νέα παράταση μέχρι τις 27 Ιουλίου. Εφόσον γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, τότε ακυρώνεται η απόφαση υποβιβασμού της ομάδας για την υπόθεση της -φερόμενης ως- πλαστής ενημερότητας και φυσικά δεν ισχύει η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.
Το γεγονός ότι το CAS δέχτηκε να εξετάσει την αίτηση και δεν την απέρριψε εξαρχής, είναι μία πρώτη θετική εξέλιξη. Όσον αφορά τον φάκελο που θα καταθέσει η ΠΑΕ στο CAS για το θέμα της αδειοδότησης, είναι σχεδόν πλήρης, ωστόσο είναι πιθανό να ζητηθεί μία ακόμη παράταση λίγων ημερών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνονται καταθέσεις εννιά μαρτύρων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν και ενώπιον του CAS, παραθέτοντας στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ.
Στοιχεία ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τους συνεργάτες του...
πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: