Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η "ελληνική" Λανούς!!

Ο προπονητής της Λανούς, Γκάμπριελ Σούρερ (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού), έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα (Αραούχο – Πελετιέρι) και θέλει ακόμη έναν: τον Μπλάνκο!
Η "ελληνική" Λανούς
Ο "Ζορό", άλλωστε, μίλησε σχετικά με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδος του.

Αναλυτικά:
"Θέλω να αξιολογήσω τις προτάσεις που έχω από ομάδες, εκτός Αργεντινής, γιατί η προτεραιότητά μου, είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό. Από την άλλη, μια οργανωμένη και ισχυρή ομάδα, όπως η Λανούς, δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο. Ο Σούρερ ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου και νομίζω ότι ήμουν και εγώ μαζί του. Ξέρω πολλά για το σύλλογο, από δύο πρώην συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ. Τον Κάρλος Αραούχο και τον Πελετιέρι, που πήγε στη Ράσινγκ. Ο "Πέλε" ήταν ο κολλητός μου στην ΑΕΚ και είχαμε συνεχή επικοινωνία".
Ο Μπλάνκο ρωτήθηκε και για την εμπειρία του, στην Ελλάδα: "Ήταν τέσσερα πολύ όμορφα, πολύ καλά χρόνια. Έπαιξα πολύ, πέτυχα πολλά τέρματα και αυτό με κάνει χαρούμενο. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την εμπειρία μου. Ωρίμασα, έγινα καλύτερος επιθετικός και έμαθα πολλά από τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα. Είναι βασικό να έχει την εμπιστοσύνη των προπονητών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: