Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"Μήπως τρέχει τίποτα άλλο;"

Σε συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη στην Σλοβενία, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το θέμα του Ντιόπ. “Δεν θα έπρεπε να λείπει από την προετοιμασία”.
"Μήπως τρέχει τίποτα άλλο;"
Για περίπου μία ώρα τα έλεγαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας της ΑΕΚ στην Σλοβενία οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ. Οι δύο τους συζήτησαν για όλα τα αγωνιστικά θέματα, για τις μεταγραφές, για τις αποδεσμεύσεις, αλλά και για την απουσία του Πάπα Ντιόπ.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε εξηγήσεις για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και εμφανίστηκε προβληματισμένος από το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος λείπει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εδώ γίνεται το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας για όλη τη σεζόν. Δεν γίνεται να λείπει ο βασικός κεντρικός χαφ. Θα έπρεπε να ήταν εδώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος επέμενε να μάθει μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πρόταση που αναμένεται να καταθέσει εντός της επόμενης εβδομάδας η Γκενκ για τον Γκέντσογλου, για το θέμα του Μίτσελ, όπου ο Χιμένεθ τον θέλει πολύ στο ρόστερ, ωστόσο η ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένει και αν δεν βρει άλλη πρόταση, τότε να τον πλησιάσει για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και για τις αποχωρήσεις. Οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να απαλλαχτούν από τα συμβόλαια των Γκερέιρο και Λεονάρντο, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι θετικό στον ορίζοντα...

Επίσης, ο Ισπανός δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να δώσει συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Γκούντγιονσον, η οποία του έδωσε ένα “έξτρα όπλο” στην επίθεση.
Στην συνάντηση εκτός του Χιμένεθ και του Αδαμίδη ήταν ακόμα οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κασνακίδης καθώς και οι συνεργάτες του προπονητή της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: