Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Άλυτο σταυρόλεξο παραμένει ο Ηρακλής…

Αν και χθες επρόκειτο να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Παντελή και των ανθρώπων του Ηρακλή, αυτό δεν έγινε ποτέ. Πέρα από ορισμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που υπήρξαν με τον Νίκο Αρταβάνη το θέμα δεν προχώρησε άμεσα και έτσι υπάρχει μια στασιμότητα. Η κατάσταση γίνεται ακόμα ποιο δύσκολη από την στιγμή που υπάρχει η ομαδική παραίτηση στον ΓΣ.
Όλα δείχνουν πως αν δεν ξεκαθαρίσει κάτι κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας θα κλείσει αρνητικά και το θέμα με τον Ανδρέα Παντελή. Η πλευρά Παπαζαφειρίου – Λιακάκου- Καλτζίδη δεν έχει προχωρήσει σε κάποιες διαδικασίες ώστε να προχωρήσουν. Υπάρχει μια πρόταση στον Αντώνη Ρέμο, άλλα μέχρι εκεί.
Φαίνεται πλέον ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο ναδίρ και μόνο ένα θαύμα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν καμία ορατή λύση μπροστά τους και ο Αντώνης Ρέμος περιμένει να ενημερωθεί αν θα προχωρήσει σε πτώχευση την ΠΑΕ. Το θέμα έχει «παγώσει» το τελευταίο 20ημερο, αλλά πλέον πιέζουν οι ημερομηνίες. Ο κόσμος δικαιολογημένα ανησυχεί γιατί βλέπει ότι δεν αλλάξει τίποτα και η ομάδα δεν γνωρίζει σε μια κατηγορία θα αγωνιστεί.
Ίσως πολλά να κριθούν στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όπου ελπίζουν να υπάρξει μια απόφαση που να κάνει λόγο για παραγραφή όλων των αποφάσεων της ελληνικής ομοσπονδίας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κατάσταση αλλάζει άρδην!

Δεν υπάρχουν σχόλια: