Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

«Ξεκαθαρίζει» το τοπίο με Τόχα

Τα ερωτηματικά από την παρουσία του Χουάν Τόχα στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι ήταν ασφαλώς αρκετά, μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης μείωσης συμβολαίου που του κατατέθηκε από πλευράς διοίκησης. Από τη στιγμή που ο Κολομβιανός όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη είτε θετικά είτε αρνητικά στην πρόταση των «κιτρίνων» είναι πολύ λογικό το ότι παραμένει παίκτης του Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης τον βλέπει μάλιστα να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ τον χρησιμοποίησε και στα δύο φιλικά παιχνίδια του Καρπενησίου απέναντι σε Ατρόμητο και Κέρκυρα.
Η επιστροφή όμως της αποστολής από αύριο στη Θεσσαλονίκη, θα σηματοδοτήσει παράλληλα και την απαρχή των εξελίξεων στην περίπτωση του 26χρονου μέσου. Θα κληθεί άλλωστε από τη διοίκηση να δώσει μια απάντηση στην πρόταση που του κατατέθηκε, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι. Φυσικά τα ενδεχόμενα που πέφτουν στο τραπέζι είναι δύο και μόνο.
Είτε θα αποδεχθεί τη μείωση που του προτάθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους» είτε θα κληθεί να αποχωρήσει, έχοντας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα την ευκαιρία να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι επιλογές άλλωστε που υπάρχουν για τον Τσιώλη φέτος στο χώρο των αμυντικών μέσων είναι αν μη τι άλλο περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: