Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Κάτοικος Ιωαννίνων ο Ζαϊρί»

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος χθες έδωσε το «παρών» στο φιλικό με την ΑΕΛ και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα των Ιωαννίνων.
«Κάτοικος Ιωαννίνων ο Ζαϊρί»
Ο Μαροκινός, που υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, μίλησε για τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και για τους στόχους που έχει ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαουάντ Ζαιρί.
Ο Μαροκινός παίκτης αποτελεί την δέκατη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα φοράει την φανέλα του ΠΑΣ για ένα χρόνο. Ο Ζαιρί ο οποίος αποτέλεσε το "μήλο της Έριδος" για αρκετές ομάδες, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη.
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο 29χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Γνωρίζω απόλυτα την δυναμική που έχει η νέα μου ομάδα και τον υπέροχο κόσμο που διαθέτει. Στόχος δικός μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στο πρωτάθλημα της Super League.
Οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και έτσι και εγώ ήμουν βέβαιος για την επιλογή που έκανα. Πρέπει να εξαργυρώσω με καλές εμφανίσεις την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κ. Χριστοβασίλης και να τους κάνω όλους περήφανους. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρέπει όλοι μας να καταβάλουμε το 100% των δυνάμεων μας προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας".

Το βιογραφικό του Ζαουάντ Ζαιρί
Ο Ζαιρί γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1982 στην Τάζα του Μαρόκο και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Γκενιόν.  Την περίοδο 2000/01 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Σοσό στην οποία έγινε ευρύτερα γνωστός. Στο σύλλογο του Μονμπελιάρ έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 όταν και δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Ιτιχάντ.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μποαβίστα και έπειτα η Νάντ από την οποία όμως αποδεσμεύτηκε  το φθινόπωρο του 2007 για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας εκείνη την χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Μάιο του 2009 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό όπου και αποχώρησε την περίοδο που μας πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: