Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Επιστροφή κάρτα μέλους...

Ο Διονύσης Βυθούλκας γράφει για την απόφασή του να μην είναι πλέον μέλος της Μπαρτσελόνα εξαιτίας της διαφήμισης στην φανέλα και της άφιξης του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Καταλονία...
Επιστροφή κάρτα μέλους...
Η επανεμφάνιση του Σεσκ Φάμπρεγκας με την φανέλα της Μπαρσελόνα συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Σουπερ Καπ Ισπανίας. Σε μια φανέλα όπου μπροστά με έντονα γράμματα υπήρχε η διαφήμιση του νέου χορηγού εκ Κατάρ προερχόμενου.
Πριν από μερικά χρόνια στο forum του barcelonistas.gr είχα καταθέσει την άποψη μου για την ενδεχόμενη – τότε – έλευση του Φάμπρεγκας στο Καμπ Νοου και είχα πει πως για εμένα η μεταγραφή του θα σημάνει το τέλος της ιδιότητας του μέλους του FCBarcelona.
Ο Σεσκ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και ήρθε και για εμένα η στιγμή να υλοποιήσω την απόφαση μου. Το κάνω για δυο λόγους. Για να εκφράσω την πλήρη αντίθεση μου με την συγκεκριμένη μεταγραφή και για να εκφράσω την έντονη διαφωνία μου για την παρουσία διαφήμισης στην φανέλα της ομάδας που κάποτε αποτελούσε σημαία ενός λαού και για την οποία χύθηκε αίμα.
Εγώ μέλος σε ένα σύλλογο – θύμα του σύγχρονου μάρκετινγκ δεν θέλω να είμαι. Δεν πρόκειται να αγοράσω φανέλα με το Qatar Foundation συνειδητά και πλέον θα παρακολουθώ εξ αποστάσεως τα τεκταινόμενα στα τμήματα ενός συλλόγου που προσωπικά με πλήγωσε. Εύχομαι καλή επιτυχία στο FC Barcelona εντός και εκτός Ισπανίας αλλά… μερικά πράγματα δεν ανταλλάσσονται με κανέναν τίτλο!
Θα κρατήσω ως μέλος τον γιο μου. Μπορεί κάποια στιγμή όταν φύγει ο Σεσκ από την ομάδα και «καθαρίσει» η φανέλα να ξαναγίνω μέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: