Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ξεφτίλα από την Μακάμπι. Ε και;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού “βράζει” μετά την Μακάμπι, ωστόσο οι μέτοχοι... χαμπάρι δεν πήραν. Όλοι άφαντοι και οι κύκλοι του Τζίγγερ «πουλάνε υπό προϋποθέσεις».
Ξεφτίλα από την Μακάμπι. Ε και;
Μπορεί όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να έχουν σοκαριστεί από την ήττα με 3-0 από την Μακάμπι και 24 ώρες να συζητάνε αποκλειστικά για αυτό, ωστόσο οι μεγαλομέτοχοι δεν... συγκινήθηκαν ιδιαίτερα.

Οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας και Παύλος Γιαννακόπουλος, αν και άπαντες τους ζητάνε να βγουν μπροστά έστω και τώρα και να “σώσουν” την ομάδα, αυτοί συνεχίζουν να κάνουν τους αδιάφορους.

Και οι τέσσερις παραμένουν αδιάφοροι και εξαφανισμένοι και η μόνη αντίδραση που υπήρξε, ήταν από το περιβάλλον του Τζίγγερ, ο οποίος δέχεται άλλωστε τις τελευταίες ώρες και τα περισσότερα “πυρά”. Ο μεγαλομέτοχος λοιπόν του “τριφυλλιού” ισχυρίζεται μέσω των κύκλων του, πως είναι πρόθυμος να πουλήσει την ομάδα, αρκεί να έρθει μία βιώσιμη πρόταση για τον σύλλογο. Τονίζει μάλιστα, πως είναι διατεθειμένος να ακούσει το πλάνο και πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου και έπειτα θα παραχωρήσει στους ενδιαφερόμενους το μάνατζμεντ και μετοχές. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: