Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στην εθνική Αργεντινής Ρικέλμε, Πελετιέρι!!

Επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Αργεντινής ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, καθώς ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Αλεχάντρο Σαμπέγια,  τον συμπεριέλαβε στην αποστολή  για τα δύο ματς κόντρα στη Βραζιλία.

Ο μέσος της Μπόκα Τζούνιορς αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του για πρώτη φορά μετά το 2008, όταν και είχε πει …αντίο στην «Αλμπιτσελέστε», μετά την κόντρα του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Από εκεί και πέρα , στην εθνική κλήθηκε και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Αγκουστίν Πελετιέρι, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη διεθνή εμφάνισή του με τα χρώματα της πατρίδας του.

Να σημειώσουμε ότι για τα φιλικά με  Βενεζουέλα και Νιγηρία ο Σαμπέγια κάλεσε διαφορετική αποστολή και μόνο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Η αποστολή για τους αγώνες κόντρα στη Βραζιλία:
Μπανοβέρο, Οριόν, Ντομίνγκες, Πάπα, Κεγιάι, Ντεσαβάτο, Πιγιούντ, Ροντρίγκες, Μποτινέλι, Λόπες, Φερνάντες, Καντέρος, Μπράνα, Βερόν, Κάστρο, Πελετιέρι, Ρικέλμε, Τσάβες, Βαλέρι, Μαρτίνες, Φερνάντες, Μποσέλι, Χάουτσε, Γκιλιότι.

Η αποστολή για τα φιλικά με Βενεζουέλα και Νιγηρία:
Αντούχαρ, Ρομέρα, Αντράδα, Μπουρδίσο, Γκαράι, Οταμέντι, Σαμπαλέτα, Ανσάλντι, Ντεμικέλις, Φερνάντες, Παρέχα, Ρόχο, Ντι Μαρία, Μασεράνο, Σάλβιο, Άλβαρες, Ρινάουντο, Παστόρε, Γκονσάλες, Μπανέγκα, Γκουτιέρες, Σόσα, Ιγκουαΐν, Μέσι, Αγκουέρο, Λόπες.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: