Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Διαχείριση της νίκης και της τύχης!!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για την τύχη και το ριζικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρπάτι που τον οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Διαχείριση της νίκης και της τύχης
«Αν έχεις τύχη διάβαινε, και ριζικό περπάτα» λέει ο θυμόσοφος λαός και έχει δίκιο. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης ότι και τύχη διαθέτει και ριζικό και μπορεί να προχωρήσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Δικέφαλος απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης ότι και τύχη διαθέτει και ριζικό για επαναλάβει την περσινή του επιτυχημένη πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει. Στο κάτω – κάτω στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή χωρίς τύχη δε μπορείς να πετύχεις απολύτως τίποτε.
Η καθαρή νίκη του Δικεφάλου με τα υπέροχα γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο τον καθιστά φαβορί για πρόκριση. Ωστόσο την ερχόμενη Πέμπτη στην Ουκρανία η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι.
Η Καρπάτι απέδειξε στην Τούμπα ότι είναι μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα με επιθετικές αρετές, αυξημένο αγωνιστικό ρυθμό ( λόγω της προόδου που παρουσιάζει το ουκρανικό πρωτάθλημα ) καλή ψυχολογία και σωστά καθοδηγούμενη από τον πάγκο της.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: