Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ολοκλήρωσε με ήττα η Ξάνθη!!

Με ήττα έκλεισε τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας η Ξάνθη. Στο διεθνές φιλικό που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο των Πηγαδίων η Μανίσασπορ επικράτησε με 0-3 χάρη στο γκολ του Γκοκοτσκλάν από το 6ο λεπτό και τα τέρματα των Ντε Σόουζα (88’) και Πρόμις (90’).

Στο πρώτο ημίχρονο η Μανίσασπορ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε νωρίς να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Μετά το πρώτο 20λεπτο η Ξάνθη άρχισε να ανεβάζει κάπως την απόδοσή της και θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κυρίως στην φάση του 19ου λεπτού με το διπλό δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν κάπως καλύτερος με την ζέστη να μην είναι τόσο έντονη και οι δύο ομάδες έδειξαν κάποια πράγματα μέχρι την μέση του διαστήματος αυτού. Από εκεί και μετά οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Στο τέλος η Μανίσασπορ κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της σημειώνοντας δύο ακόμη γκολ.

Φάσεις - γκολ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς και από το 6ο λεπτό προηγούνται με 0-1. Ο Γιτζίτ Γκοκοτσκλάν βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης κι αφού πέρασε τον Βιβιανί με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 19’ ο Μαρσελίνιο κατέβασε την μπάλα κι έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Μανίσασπορ, στην επαναφορά ο Μαρκόφσκι από κοντά είχε το νέο δοκάρι ενώ στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας μετά την... καραμπόλα από τον Τοκ. 

Στο 41' ο Ντίκα εκτέλεσε φάουλ και ο Ντάνι έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Αβτσιμπάι. Στο 45' ο Μαρσελίνιο έκανε το γέμισμα, ο Μαρκόφσκι πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο τερμαροφύλακας ήταν σε ετοιμότητα. Στη συνέχεια και σε κόντρα επίθεση της Μανίσασπορ ο Γκοκοτσκλάν έχασε την ευκαιρία στο τετ α τετ με τον Βιβιανί.

Στο 52' το καλό φάουλ του Ιβάνσκι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 53' Στάσιακ και Βασιλακάκης σε φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ της Μανίσασπορ δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά. Στο 63' η ατομική ενέργεια του Μαρσελίνιο κατέληξε σε άστοχο αριστερό σουτ από πλάγια θέση. Φάουλ του Πόι στο 65' μπλόκαρε ο Αβτσιμπάι. Στο 69' το καλό δυνατό σουτ του Πρόμις δεν βρήκε τον στόχο. 

Αντεπίθεση της Μανίσασπορ στο 71' με τον Ντε Σόουζα να τελειώνει άστοχα την φάση. Στο 82' η κεφαλιά του Σουάνη πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 87' δοκάρι είχε η Μανίσασπορ με τον Αχμέτ και στο 88' ο Ντε Σόουζα με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 90' ο Πρόμις με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κος. Τοπούζης της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος (81' Μπαξεβανίδης), Εντιμάρ, Βάλλας (73' Σταθάκης), Στάσιακ (73' Κομεσίδης), Ντάνι (78' Μάνταλος), Φλίσκας (46’ Βασιλακάκης), Ντίκα (60' Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο, Πόι, Μαρκόφσκι (60' Σουάνης).

Mανίσασπορ: Αβτσιμπάι, Ακαμιλκο (85' Μπαλιόγλου), Τοκ, Μπαρίς (46’ Τσοκμούζ), Ινσεντεμίρ.
πηγή: theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: